CROAZIERE DELTĂ - MARE

Vă oferim croaziere din inima Deltei până la iesirea Dunării în Marea Neagră, pe traseul Murighiol  –  Sf Gheorghe.
 
Se fac stationări în 3 locații unde se pot vizita lacuri si canale.
 
Se ajunge la varsarea Dunării în Mare de pe brațul Sfântu Gheorghe. Aici se poate observa contopirea apelor și cel mai frumos rasărit de soare.
 
De la punctul de acostare a pontonului se poate merge pe plaja din Sfântu Gheorghe. La cerere, se mai poate merge cu catamaranul pe un canal catre insula Sacalin care este situată în mare.
 
Tariful este de 1400 €/zi cu pontonul Steaua Deltei si
1600€/zi cu Magia Deltei pentru  grupuri de cate 18 persoane.
 
Prețul cuprinde cazare, croazieră cu pontonul, cele 3 mese si plimbări cu ambarcațiuni  pe lacurile si canalele din apropierea punctelor de stationare ale pontoanelor.
 
Pentru mai mult de 2 zile pretul se poate negocia.

Ofertă croazieră

Oferim deplasarea hotelului plutitor pe traseul stabilit, 3 mese pe zi, cazare, deplasare cu ambarcatiuni de dimensiuni mici, pe lacuri si canale, unde puteti admira o flora si o fauna unicat.Capacitatea hotel plutitor 18 pers.

Ofertă Hotel staționar

Ofertă hotel staționar (la punct fix).Hotelul plutitor ramane pozitionat pe bratul Sf. Gheorghe, in aproprierea unei parcari de masini.Mai putem inchiria intreg pontonul pentru 18 pers.

Ofertă croazieră Mare - Deltă

TRASEU PROPUS: Murighiol (vizitat lacurile Uzlina, Isac) – Km. 54 (vizitat lacul Taranova) – Km. 20 (vizitat lacul Erenciuc) – Sf. Gheorghe (plaja Sf. Gheorghe cu cel mai fin nisip, la varsarea Dunarii in Marea Neagra) – retur

Localizare pe hartă